Belépés / Log inCímlap
Tavaszi klubnap - 2016.03.14. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Székely István   
2016. március 19. szombat, 09:32

Az időjárás kegyeibe fogadta a HCSC egyesületet. Tavaszi klubnapunkon, 2016. március 14-én egész  idő alatt szépen sütött a nap, a szél sem zavarta a szép számmal összegyűlt társaságot. A tíz órai gyülekező után nem sokkal hangos csaholás, az összegyűlt több mint harminc kutya boldog ugatása verte fel a focipálya és a környék csöndjét.

Az előre kiadott programnak megfelelően a megnyitó után ügyességi verseny következett, melynek feladatai a karaktertesztben megszokottakhoz hasonlítottak. Akik részt vettek benne - márpedig sokan résztvettek -, azok jó képet kaphattak kutyájuk pillanatnyi pszichés állapotáról.

A délelőtt második felére felvezető versenyt hirdettünk, hogy még egy gyakorlási alkalom álljon rendelkezésre a kiállító kutyások számára. A gyermekek és a felnőttek versenyét egyaránt Miklós Szabina bírálta el, aki maga is tapasztalt és gyakorlott felvezető.

Az ünnepélyes eredményhirdetés után következett a jól megérdemelt és igen ízletesre sikerült ebéd, melyet kellemes hangulatban, remek társaságban költöttünk el. Végül beszámolót hallhattunk a MEOESz aznapi közgyűlésén történtekről.

Ezúton fejezzük ki köszönetünket a szervezőknek, bonyolítóknak, aktivistáknak, és nem utolsó sorban a résztvevőknek, hogy ilyen széppé és kellemessé tették ezt a tavaszi napot.

Bővebben...
 
Tavaszi klubnap PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2016. március 01. kedd, 20:09

Ismét megrendezzük a szokásos tavaszi klubnapunkat, melyre szeretettel várunk minden klubtagot és érdeklődőt.

Időpont: 2016. március 14. 10:00

Helyszín: Fót, Balogh Sándor Sporttelep

Program:

  • ügyességi verseny (a karakterteszthez hasonló),
  • gyermek- és felnőtt felvezetők versenye,
  • piknik az általunk hozott ételből, italból,
  • ebéd (melyhez önkéntes hozzájárulás adható a becsületkasszánál).

A versenyeket díjazzuk, a nevezés viszont díjtalan.

A részvételi szándékot kérjük az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen, vagy a facebook eseménynél jelezni, hogy az ebédhez szükséges nyersanyagokat a megfelelő mennyiségben meg lehessen vásárolni.

 
Vezetőség PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2016. február 13. szombat, 11:42

A Hungária Collie Sheltie Corgi Tenyésztők Egyesülete a 2016. február 12-én megtartott közgyűlésén, 30 szavazásra jogosult tag részvételével, tisztújítás keretében megválasztotta az egyesület elnökségét a következő, 4 éves ciklusra.

Elnök: Harsányi Péter

Ügyvezető alelnök: Székely István

Az elnökség tagjai: Balázsovits Jánosné, Farkas Márta Barbara, Lendvay Erika

Az elnökség póttagjai: Kakas Tímea, Kiss Mária

 
2015 - egy újabb sikeres év zárása PDF Nyomtatás E-mail
Írta: László Krisztina   
2016. január 29. péntek, 09:09

A 2016. január 23-án tartott évzáró vacsoráról kissé irodalmi stílusban, Tolkien Zsákos Bilbója szavaival élve emlékszem meg: akikkel szívesen találkoztam volna, azoknak a fele sem jött el, és a megjelentek felével fele annyit sem beszélgettem, mint amennyit szerettem volna. Prózaian: örömteli, hogy a klubvacsorára évről évre egyre többen jönnek el. Annyira sokan, hogy a vacsora helyszínét kinőttük, lassan ideje lesz új színtér után nézni.

Annak ellenére, hogy klubunk a korábbi tevékenységeiben jelentősen korlátozva van – mi nem szervezhetünk tenyészszemlét, sem hivatalos címet kiadó kiállítást – egyesületünk létszáma nem csökken, sőt új tagok is csatlakoznak, a régiek nagy része pedig megmarad. Jó csapat alakult ki, s ezt sok minden bizonyítja.

A sok lelkes és kitartó kutyakiállító mellett vannak néhányan, akik a kutyakiképzés és a kutyás munka területén is aktívak. A Top 10 versenyben hosszúszőrű collie-ban szinte minden kategóriát sikerült feltölteni – több mint 10 tenyészszuka, fedezőkan és kennel képviseltette magát legalább két utóddal a kiállításokon 2015-ben. Sheltie fajtában is voltak dobogósaink.

A vacsora hivatalos része az elnök beszámolójával kezdődött. Beszélt a klub helyzetéről és kilátásairól. Ezután történt meg Top 10 és a Club Star versenyek eredményhirdetése, a teljesítményeket sok kupával, emléklappal és éremmel honorálva.

A tombolára tagjaink saját készítésű, gyönyörű ajándékokat és értékes, hasznos kutyás eszközöket hoztak. A vacsora zárásaként - lassan hivatalos programként - érdekes szakmai beszélgetés alakult ki.

Köszönet a szervezőknek, akik a helyszínt, kupákat, díjazást intézték, de legfőképp azoknak a tagoknak, akik munkájukkal életben tartják egyesületünket.

Sikeres 2016-os évet kívánunk mindnyájunknak, és azt, hogy sokszor találkozhassunk!

 
Club Star 2015 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Székely István   
2016. január 16. szombat, 18:10

A TOP 10 verseny győztesei 2015-ben
Winners of the TOP 10 Competition 2015


Fajta
Breed

Név
Name

Neme
Gender

Pontszám
Points

2015 TOP Hosszúszőrű Collie / Collie Rough

Nyitramenti Bridget of Radway

szuka / bitch

993.5

2015 TOP Sheltie / Shetland Sheepdog

Lucky-Luke Elenmiré Blue Elwing

szuka / bitch

775

 

Bővebben...
 
Tájékoztató PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas Márta Barbara   
2015. december 30. szerda, 09:50

Az alábbiakban rövid tájékoztatást adunk azon hatósági és bírósági eljárásokról, melyek Egyesületünk tenyésztő szervezeti elismerése tárgykörében az elmúlt három és fél évben lebonyolódtak, ill. jelenleg is folynak.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

7. oldal / 13
Copyright © 2019 Hungária Collie Sheltie Corgi Tenyésztők Egyesülete. Minden jog fenntartva. ;
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete


Oldalaink megtekintéséhez az Internet Explorer 8, Mozilla Firefox 3.5, Opera 10, vagy annál magasabb verziószámú böngészőprogramokat ajánjuk.