Belépés / Log inCímlap
HCSC Klub Fórum PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Székely István   
2010. január 14. csütörtök, 20:15

Sokak régi kívánsága vált valóra azzal, hogy megkezdte működését a HCSC Klub saját fóruma. Portálunkon a regisztrált és bejelentkezett felhasználók használhatják a Felhasználói menüből megnyitható fórumot.

Az eddig megnyitott szálak felölelik a klubélettel, fajtáinkkal, a tenyésztéssel, a kiállításokkal, valamint a portállal kapcsolatos témákat.

Ide várjuk klubtagjainkat, valamint a témáink iránt érdeklődő látogatókat, hogy kulturált hangnemben beszélgessünk egymással az említett témákban, és persze mindazokról a dolgokról, amelyeket a fórumozók  megvitatásra érdemesnek tartanak.

 
Fajtagondozás PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2008. december 27. szombat, 10:26

MEGÁLLAPODÁSI NYILATKOZAT

Készült a MEOE Központ székházában.
Jelen vannak: Nagy István, a MEOE elnöke
Muzslai Péter az Angol Pásztorkutya Klub elnöke
Harsányi Péter a Hungáris Collie, Sheltie, Corgi Klub elnöke

Az érintett két klub elnöke – vezetőségükkel és klubtagjaikkal történt egyeztetések után -, az Alapszabály által előírt „egy fajta – egy klub” elv megvalósítása érdekében, az alábbi megállapodási nyilatkozatot teszi:

- Az Angol Pásztorkutya Klub a collie (hosszú és rövidszőrű), sheltie, welsh corgi pembroke, welsh corgi cardigan fajtákról lemond, egyben kinyilatkoztatja, hogy ezen fajták kizárólagos jogkörrel a MEOE Hungária Collie, Sheltie, Corgi klub hatáskörébe tartoznak.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 Következő > Utolsó >>

14. oldal / 14
Copyright © 2019 Hungária Collie Sheltie Corgi Tenyésztők Egyesülete. Minden jog fenntartva. ;
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete


Oldalaink megtekintéséhez az Internet Explorer 8, Mozilla Firefox 3.5, Opera 10, vagy annál magasabb verziószámú böngészőprogramokat ajánjuk.