Belépés / Log inCímlap
Munka bemutatócsoport PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Leidl Andrea   
2013. február 08. péntek, 12:43

A MEOE Hód-Dog Kutyabarát Egyesület Terelő Szakosztálya meghívást kapott a XX. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok rendezvényre Hódmezővásárhelyre, amelyen lehetőségünk van rövid kutyás bemutatókat tartani a terelés bemutatók szüneteiben 2013. április 27-én és 28-án.

Engedelmes alapvizsgával rendelkező kutya tulajdonos klubtagokkal egy bemutatóprogram összeállítását tervezzük. Érdeklődni: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 
2013 Terelő tábor - nem csak munkakutyáknak (info) PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Leidl Andrea   
2013. február 02. szombat, 19:30

A MEOE Hód-Dog Kutyabarát Egyesület Terelő Szakosztálya terelő tábort szervez júniusban ill. augusztusban. További infok a Munkakutya - Terelő tábor 2013 menüpontban.

 

 
Gazdát keres... PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2013. január 24. csütörtök, 10:01

Vörös színű, 3 éves, törzskönyv nélküli kant jó gazdához elajándékoznának. A kutya Mezőkövesden él, kertben tartják, szelíd, barátságos természetű. Jelenlegi gazdája már nem tudja fedezni a kutya tartási költségeit, etetése is nehézséget okoz. A közeli menhelyeken telt ház van, sintérnek nem akarják adni, ezért sürgősen szeretnének új gazdát találni a kutya számára. 

Ha valaki befogadná, hívja telefonon Bán Kingát :  06-70-3423163

 
Tagdíjfizetés 2013 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2013. január 02. szerda, 09:07

A 2013. évi tagdíjat kérjük az Egyesület bankszámlájára átutalni a Belépés az Egyesületbe menüpont információi szerint. Köszönjük.

 
Kutyák adatainak módosítása PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2011. február 08. kedd, 10:53

Régi kívánság teljesült most, amikor elkészült a kutyák adatainak módosítására szolgáló program. Ha valamilyen adat megváltoztatására van szükség, akkor bejelentkezés után a Kutyáim / My dogs menüpont alatt válasszuk ki a kutyát. A megjelenő oldalon a tulajdonos a kép alatt találja az Adatok módosítása linket. Erre kattintva nyílik meg az adatmódosító program ablaka.
Azokat a rovatokat, melyek kitöltése nem egyértelmű, buborék súgóval láttam el. A program véd a hiányos, vagy téves adatbevitel ellen, de azért legyünk óvatosak és alaposak.
Ha a tulajdonost megváltoztattuk, attól kezdve már csak az új tulajdonos tudja az adatokat módosítani.

 
HCSC Klub Fórum PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Székely István   
2010. január 14. csütörtök, 20:15

Sokak régi kívánsága vált valóra azzal, hogy megkezdte működését a HCSC Klub saját fóruma. Portálunkon a regisztrált és bejelentkezett felhasználók használhatják a Felhasználói menüből megnyitható fórumot.

Az eddig megnyitott szálak felölelik a klubélettel, fajtáinkkal, a tenyésztéssel, a kiállításokkal, valamint a portállal kapcsolatos témákat.

Ide várjuk klubtagjainkat, valamint a témáink iránt érdeklődő látogatókat, hogy kulturált hangnemben beszélgessünk egymással az említett témákban, és persze mindazokról a dolgokról, amelyeket a fórumozók  megvitatásra érdemesnek tartanak.

 
További cikkeink...
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 Következő > Utolsó >>

14. oldal / 15
Copyright © 2020 Hungária Collie Sheltie Corgi Tenyésztők Egyesülete. Minden jog fenntartva. ;
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete


Oldalaink megtekintéséhez az Internet Explorer 8, Mozilla Firefox 3.5, Opera 10, vagy annál magasabb verziószámú böngészőprogramokat ajánjuk.