Belépés / Log inCímlap
Gazdát keres... PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2013. január 24. csütörtök, 10:01

Vörös színű, 3 éves, törzskönyv nélküli kant jó gazdához elajándékoznának. A kutya Mezőkövesden él, kertben tartják, szelíd, barátságos természetű. Jelenlegi gazdája már nem tudja fedezni a kutya tartási költségeit, etetése is nehézséget okoz. A közeli menhelyeken telt ház van, sintérnek nem akarják adni, ezért sürgősen szeretnének új gazdát találni a kutya számára. 

Ha valaki befogadná, hívja telefonon Bán Kingát :  06-70-3423163

 
Tagdíjfizetés 2013 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2013. január 02. szerda, 09:07

A 2013. évi tagdíjat kérjük az Egyesület bankszámlájára átutalni a Belépés az Egyesületbe menüpont információi szerint. Köszönjük.

 
Kutyák adatainak módosítása PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2011. február 08. kedd, 10:53

Régi kívánság teljesült most, amikor elkészült a kutyák adatainak módosítására szolgáló program. Ha valamilyen adat megváltoztatására van szükség, akkor bejelentkezés után a Kutyáim / My dogs menüpont alatt válasszuk ki a kutyát. A megjelenő oldalon a tulajdonos a kép alatt találja az Adatok módosítása linket. Erre kattintva nyílik meg az adatmódosító program ablaka.
Azokat a rovatokat, melyek kitöltése nem egyértelmű, buborék súgóval láttam el. A program véd a hiányos, vagy téves adatbevitel ellen, de azért legyünk óvatosak és alaposak.
Ha a tulajdonost megváltoztattuk, attól kezdve már csak az új tulajdonos tudja az adatokat módosítani.

 
HCSC Klub Fórum PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Székely István   
2010. január 14. csütörtök, 20:15

Sokak régi kívánsága vált valóra azzal, hogy megkezdte működését a HCSC Klub saját fóruma. Portálunkon a regisztrált és bejelentkezett felhasználók használhatják a Felhasználói menüből megnyitható fórumot.

Az eddig megnyitott szálak felölelik a klubélettel, fajtáinkkal, a tenyésztéssel, a kiállításokkal, valamint a portállal kapcsolatos témákat.

Ide várjuk klubtagjainkat, valamint a témáink iránt érdeklődő látogatókat, hogy kulturált hangnemben beszélgessünk egymással az említett témákban, és persze mindazokról a dolgokról, amelyeket a fórumozók  megvitatásra érdemesnek tartanak.

 
Fajtagondozás PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2008. december 27. szombat, 10:26

MEGÁLLAPODÁSI NYILATKOZAT

Készült a MEOE Központ székházában.
Jelen vannak: Nagy István, a MEOE elnöke
Muzslai Péter az Angol Pásztorkutya Klub elnöke
Harsányi Péter a Hungáris Collie, Sheltie, Corgi Klub elnöke

Az érintett két klub elnöke – vezetőségükkel és klubtagjaikkal történt egyeztetések után -, az Alapszabály által előírt „egy fajta – egy klub” elv megvalósítása érdekében, az alábbi megállapodási nyilatkozatot teszi:

- Az Angol Pásztorkutya Klub a collie (hosszú és rövidszőrű), sheltie, welsh corgi pembroke, welsh corgi cardigan fajtákról lemond, egyben kinyilatkoztatja, hogy ezen fajták kizárólagos jogkörrel a MEOE Hungária Collie, Sheltie, Corgi klub hatáskörébe tartoznak.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 Következő > Utolsó >>

15. oldal / 15
Copyright © 2020 Hungária Collie Sheltie Corgi Tenyésztők Egyesülete. Minden jog fenntartva. ;
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete


Oldalaink megtekintéséhez az Internet Explorer 8, Mozilla Firefox 3.5, Opera 10, vagy annál magasabb verziószámú böngészőprogramokat ajánjuk.