Belépés / Log inTenyészszemle Fót 2012.08.20. PDF Nyomtatás E-mail

Egyesületünk következő tenyészszemléjét 2012. augusztus 20-án tartja Fóton, a Fóti Sport Egyesület pályáján (térkép és útvonaltervező itt).terkepfot Nevezhetők az egyesület gondozásában lévő fajták (collie rough & smooth, Shetland sheep dog, Pembroke & Cardigan corgi). Nevezési díj: egyesületi és MEOE tagoknak 6000 Ft, másoknak 12000 Ft.

A tenyészszemlére jelentkezni online nevezési rendszerünk segítségével is lehet. Ez megkönnyíti a szervezők munkáját, az adminisztratív teendők elvégzését. Végső soron gyorsabb ügyintézést, kevesebb sorbanállást eredményez. Kérjük, aki teheti, ezen a módon nevezzen!

Fontos! A  kutyák nevezéséhez feltétlenül szükséges: eredeti származási lap, érvényes tagsági igazolvány (vagy a tagdíj befizetését igazoló számla), érvényes oltási bizonyítvány. Az egyesületbe belépni, a tagsági díjet befizetni a helyszínen is lehet.

Bírók:

  • Balázsovits Jánosné (Sheltie, Pembroke és Cardigan Corgi)
  • László Krisztina (Collie rough & smooth)

Program:

Gyülekező, adminisztráció 9 órától.

Bírálatok kezdete 10 órától

Utána baráti találkozó, beszélgetés, kutyázás, zsíroskenyér party, melyhez a zsíroskenyeret és a hagymát az egyesület biztosítja, a többiről (italféle, sütemények, stb.) nekünk magunknak kell gondoskodni.

 
Copyright © 2019 Hungária Collie Sheltie Corgi Tenyésztők Egyesülete. Minden jog fenntartva. ;
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete


Oldalaink megtekintéséhez az Internet Explorer 8, Mozilla Firefox 3.5, Opera 10, vagy annál magasabb verziószámú böngészőprogramokat ajánjuk.