Belépés / Log inTúra - nem csak munkakutyáknak - 2013. március PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Leidl Andrea   
2013. január 19. szombat, 21:36

A HCSC kutyás túrát szervez 2013.03.09. (szombat) 10.00 órától a Budai-hegyekbe.
Alapvetően megyünk, az erdőben sárra kell számítani. Csak szakadó esőben nem megyünk: esőnap márc. 24. vasárnap. Az előrejelzések és radarképek alapján, a jelenlegi információk szerint az eső valószínűsége Budán minimális, ld. még az időjárás-előrejelzések összegyűjtött oldalt. Az erdőben hűvösebb lesz, réteges öltözet javasolt.

A túra időtartama kb. 3 óra séta, félúton pihenő és kisközért. A túrát teljesítő gazdik kutyánkénti igazolást kapnak, mely 30 ponttal beleszámít a 2013. Év Munkakutyája pontversenybe (megjegyzés: kizárólag túrapontokkal nem lehet pályázni, illetve pl. vizestál, zacskó otthonhagyása pontlevonással jár). Részt vehetnek olyan kutyák is, akik nem az Egyesület által gondozott fajtákhoz tartoznak. Kérjük, hogy tüzelő szukát ne hozzatok. Az oltási könyvet hozzátok magatokkal. Javasolt még a kutyák kullancs-bolha elleni kezelése.

tura1 tura2 tura3 tura4

Személyes beszámoló a tavaszi túráról a Munkakutya - Kutyás túra - Tavasz beszámoló menüpontban.

Részletek

Gyülekező: a XII. Denevér út és a Hóvirág út sarkán 09:45-kor. Indulás 10 órakor. (Megközelíthetőség: 59-es villamos végállomása, vagy 53-as busz.)

 tura terkep2

Utunkat a Törökbálinti úton folytatjuk, a visszaérkezés a Rácz Aladár útnál lesz. A túra ideje kb. 3 óra. Az út elején némi sziklamászásféle is lesz, amúgy erdőben fogunk turista úton haladni. Kérünk mindenkit, megfelelő cipőben jöjjön. Félúton van lehetőség CBA boltba bemenni, de az utat emiatt nem szakítjuk meg pár percnél hosszabb időre.

Mivel az erdőben a kutyákat nem lehet pórázról elengedni, kérek mindenkit, hogy csak az engedje el a kutyáját, aki azonnal vissza tudja hívni, ha bárkivel találkozunk az út során, mert nem szeretnénk, ha ebből bárkinek kellemetlensége adódna. Tehát kérünk mindenkit, hogy ha bárkivel találkozunk az erdőben, amíg el nem haladtak, addig fogjuk meg a kutyákat!!!

Ezen kívül az út felső szakasza olyan területen halad át, ahol már nőhetnek a tavaszi virágok, ezek mind védettek, tehát fokozottan figyeljünk, hogy semelyik kutya ne tegyen bennük kárt.

A kutyáknak vizet és itató tálat mindenki hozzon magával, mert ennek hiányában kénytelenek leszünk pontokat levonni, hiába teszi meg az útvonalat. A túráért kapható teljes pontszámot az a kutya-gazda páros kapja meg, akik végig is mentek a teljes túraúton. Kutyánként mindenki Túra Igazoló Lapot fog kapni.

Kapcsolat: Leidl Andrea 0670-315-4758

Módosítás dátuma: 2013. március 09. szombat, 19:23
 
Copyright © 2020 Hungária Collie Sheltie Corgi Tenyésztők Egyesülete. Minden jog fenntartva. ;
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete


Oldalaink megtekintéséhez az Internet Explorer 8, Mozilla Firefox 3.5, Opera 10, vagy annál magasabb verziószámú böngészőprogramokat ajánjuk.