Belépés / Log inCímlap Egészség / Health
Egészség PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Leidl Andrea   
2013. június 05. szerda, 12:31

Észre sem vesszük, micsoda érték, hogy kutyánk betegségektől mentesen éli az életét, erős az immunrendszere, harmonikusan mozog, örökletes betegségektől mentes, vagy ha valamilyen betegséget kap el, hamar felépül.

Ehhez a modern gyógyszereken túlmenően az egészségtudatos tenyésztés is hozzájárul. Napjainkban már rendelkezésre állnak egyre modernebb eszközök a kutyák egészségügyi szűréseihez. Ez nemcsak a tenyésztés alapja, hanem egyre nagyobb elvárás is. Mind tenyésztőként, mind tulajdonosként nagyon fontos kutyánk egészségi állapota.

Honlapunkon ismertetjük a leggyakoribb fajtaspecifikus betegségeket, szimptómákat, öröklési tudnivalókat, bevezetést nyújtunk a genetika alapjaiba, részt veszünk nemzetközi genetikai felmérésben.

Collie egészség információk >>

Sheltie egészség információk >>

Nyilvántartjuk és folyamatosan frissítjük a szűrt kutyák listáját, illetve készítünk statisztikákat is, valamint publikáljuk a szűrési eredményeket a nemzetközi collie adatbázisban is.

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. esetén szívesen állunk rendelkezésre.

Módosítás dátuma: 2016. május 06. péntek, 09:02
 
Copyright © 2020 Hungária Collie Sheltie Corgi Tenyésztők Egyesülete. Minden jog fenntartva. ;
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete


Oldalaink megtekintéséhez az Internet Explorer 8, Mozilla Firefox 3.5, Opera 10, vagy annál magasabb verziószámú böngészőprogramokat ajánjuk.