Belépés / Log inCímlap Hírek / News Klubvacsora 2015
Klubvacsora 2015 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: László Krisztina   
2015. március 03. kedd, 18:41

2015 február 21-én kissé később, mint azt az előző években megszoktuk, de töretlen lelkesedéssel vettünk részt a Hungária Collie Sheltie Corgi Tenyésztők Egyesülete évadzáró vacsoráján. Az este a hivatalos programmal indult, ahol meghallgattuk Harsányi Péter elnöki beszámolóját és megtudtuk az egyesület pénzügyi helyzetét Lendvai Erikától.

Kíváncsian vártuk az eredményeket – örömmel láthattuk, hogy a top 10 pontversenyben új tagjaink, új kutyák is megmutatták magukat a legelőkelőbb helyezéseken is. Sok kilóméter utazás, készülődés és izgalom a kiállításokon mind megtérült itt, amikor a versenytársak, sokszor mégis barátok kitörő tapssal jutalmazták az eredményeket. A tizedik helyezett sem mosolygott kevésbé, mint az első – végülis mindannyian ugyanabban a gyógyíthatatlan kórban szendvedünk. Ez a kutyakiállítások szenvedélye. Két kutya tulajdonosát külön megjutalmazta az egyesület különleges eredményéért – visszaigazolt nemzetközi szépség champion címükért szép üveg trófeát kapott Farkas Márta Barbara kutyája Everlasting Fantasy of the Holy Mountain, és Hercsik Dénes kutyája Campobelloi Kiss Hocus Pocus. Külön említendő, hogy Márta kutyája a munka vonalon is kapott díjat, terelőösztön próbán is megfelelt.

Ez az este, az együtt eltöltött idő gyorsan elment. Többen csak akkor vettük észre, hogy az éjszakába már belenyúltunk jócskán, amikor a vendéglátó helyiség dolgozója kis híján ránk zárta az ajtót. Ezt elkerülendő kívül helyezkedtünk, ahonnan szabadabb a távozás – de a megkezdett szakmai beszélgetés kint, a hidegben, félig lépcsőn állva is folytatódott.

Ez a vacsora lezárása egy évnek, de jól mutatja a jövőt – amíg ez a csapat így együtt van, baráti szálakkal is átszőtt és tudunk egymás sikereinek örülni és gratulálni, addig van értelme, hogy együtt legyünk. Az egyesület jövője rajtunk áll, nem a törvényi szabályozáson. A kialakult szakmai beszélgetést, esetenként vitát legnagyobb óhajom, hogy az egyesület valamilyen rendezvényének keretén belül mihamarabb folytassuk. Akár egy teadélután elérhető helyen, bográcsozás valahol vagy közös túra keretén belül. Hamarosan találkozunk!

Az alkalomról a Farkas Márta Barbara és Gulyás Alex által készített képek megtekinthetőek az alábbi linkre kattintva.

Részletes eredmények itt.

Módosítás dátuma: 2015. március 13. péntek, 09:12
 
Copyright © 2019 Hungária Collie Sheltie Corgi Tenyésztők Egyesülete. Minden jog fenntartva. ;
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete


Oldalaink megtekintéséhez az Internet Explorer 8, Mozilla Firefox 3.5, Opera 10, vagy annál magasabb verziószámú böngészőprogramokat ajánjuk.