Belépés / Log inCímlap Hírek / News Meghívó mérlegbeszámoló közgyűlésre
Meghívó mérlegbeszámoló közgyűlésre PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Székely István   
2016. május 02. hétfő, 10:01

A Hungária Collie Sheltie Corgi Tenyésztők Egyesülete (székhely és cím: 2151 Fót, Vörösmarty u. 50.) közgyűlést hív össze 2016. május 18-án, szerdán, 17:30 órai kezdettel a Fóti Fáy András Általános Iskola könyvtártermébe (2151 Fót, Vásár tér 1.).

Napirend:

  1. Alapszabály módosítása
  2. Mérlegbeszámoló elfogadása
  3. Egyebek

Amennyiben a közgyűlés a fenti időpontban határozatképtelen lenne, abban az esetben az Egyesület azonos helyszínen, 18:00 órára újabb közgyűlést hirdet a fent megjelölt naprendi pontokkal. Ez a közgyűlés a megjelentek számától függetlenül határozatképes lesz, de csak az előre megadott napirendi pontokban hozhat határozatot.

A napirendi pontok fontossága miatt kérjük valamennyi klubtagunk megjelenését, valamint hogy a klubtagságot igazoló dokumentumot (idei, vagy korábbi tagkártya, számla, stb.) magukkal hozni szíveskedjenek.

Fót, 2016. május 2.

Harsányi Péter
elnök

Az alapszabály ismételt megváltoztatására azért van szükség, mert az évek óta megjelenő igénynek engedve befogadni szándékozunk további fajtákat az angol- és ausztrál pásztorkutyák köréből. Várhatóan jelentős számban csatlakoznak egyesületünkhöz border collie tenyésztők és tartók, de várjuk majd a bearded collie, a bobtail, a kelpie és cattle dog fajták kedvelőit is. Erre azért nyílik most lehetőség, mert a közelmúltban bekövetkezett jogszabályi változások következtében újra gyakorolhatjuk majd fajtagondozói jogainkat, rendezhetünk tenyészszemléket, kiállításokat. Klubunk fajtabővítésének terve összhangban van a MEOESZ és az AAPKK szándékával is. A közgyűlés meghirdetését megelőző időben komoly szakmai egyeztetés folyt a tenyésztési szabályzat tartalmáról a borderosokkal (várhatóan ők alkotják majd az érkezők többségét), végül a lényeges dolgokban meg tudtunk állapodni.

Módosítás dátuma: 2016. május 02. hétfő, 10:32
 
Copyright © 2020 Hungária Collie Sheltie Corgi Tenyésztők Egyesülete. Minden jog fenntartva. ;
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete


Oldalaink megtekintéséhez az Internet Explorer 8, Mozilla Firefox 3.5, Opera 10, vagy annál magasabb verziószámú böngészőprogramokat ajánjuk.