Belépés / Log inCímlap Hírek / News Fajtagondozói pályázat - szerződést kötöttünk
Fajtagondozói pályázat - szerződést kötöttünk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Székely István   
2016. szeptember 22. csütörtök, 09:46

Örömmel tájékoztatjuk Egyesületünk tagjait és az érdeklődőket, hogy Egyesületünk elnyerte a fajtagondozói jogokat az alábbi fajtákra: collie rough, collie smooth, sheltie, welsh corgi pembroke, welsh corgi cardigan, border collie, bearded collie, bobtail, ausztrál juhászkutya, ausztrál stumpy tail cattle dog, miniature american sheperd. A fajtagondozói szerződés 2016. szeptember 21-én alírásra került.

Ez azt jelenti, hogy a továbbiakban Egyesületünk tagjai és az azt igénylők számára a törzskönyvezés és a tenyészminősítés a saját tenyésztési szabályzatunk szerint fog történni.  A jelenleg érvényes tenyésztési szabályzat letölthető itt.

A törzskönyvezés menete a következő:

Minden törzskönyvezési igényt a MEOESZ irodájába, vagy a hamarosan elinduló online rendszerébe kell eljuttatni.

A formanyomtatványok már elérhetőek a MEOESZ oldalán: http://www.kennelclub.hu/index.php?link=Letoltheto_dokumentumok

Az online törzskönyvezési rendszerbe való belépési jog a http://www.kennelclub.hu//files/files/online_kerelem_tag%281%29.pdf linkről letölthető, kitöltött, két tanú által igazolt nyilatkozat eredeti példányának a MEOESZ-be juttatásával igényelhető.

MEOESZ tájékoztató: http://kennelclub.hu/index.php?link=Tenyesztok_figyelmebe

Díjszabás: http://kennelclub.hu/index.php?link=Dijszabas

Felhívjuk a figyelmet, hogy a tulajdonjog átírását Egyesületünk is végezheti. Ebben az esetben az átírás díjának egy része Egyesületünket illeti.

Tervezzük, hogy még ebben az évben legalább két alkalommal rendezünk tenyészszemlét, az egyiket ösztönpróbával egybekötve. Ezek pontos idejéről és helyéről hamarosan tájékoztatást adunk, akárcsak a jövő évi rendezvény terveinkről.

Módosítás dátuma: 2016. szeptember 22. csütörtök, 10:21
 
Copyright © 2020 Hungária Collie Sheltie Corgi Tenyésztők Egyesülete. Minden jog fenntartva. ;
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete


Oldalaink megtekintéséhez az Internet Explorer 8, Mozilla Firefox 3.5, Opera 10, vagy annál magasabb verziószámú böngészőprogramokat ajánjuk.