Belépés / Log inCímlap Klubunk története / History
Klubunk története - Sikersztori PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Harsányi Péter   
2008. december 25. csütörtök, 21:15
Tartalomjegyzék
Klubunk története
Változások a vezetésben
Sikersztori
Minden oldal

 

Klubunk fél évszázados története a folyamatos változások ellenére igazi sikersztoriként értékelhető. Klubtagjaink a Veronában megrendezett első hivatalos FCI Európa Kiállítástól napjainkig, collie fajtában nem kevesebb, mint 13 Fiatal és 9 Felnőtt Európagyőztes, ill. 3 Fiatal és 6 Felnőtt Világgyőztes címet nyertek el! 2004-ben pedig sheltie fajtában is megszületett az első Fiatal Európagyőztes cím!

 

A klub Európában egyedülálló eredménylistáját a 2008-as Cruftson elnyert Res.CC cím koronázta meg. A fajta történetében ugyanis először fordult elő, hogy európai – magyar! – tenyésztésű és tulajdonú collie ticketet nyert a Cruftson!
Ezek az eredmények nem csak egyéni sikerekről és presztízsről szólnak, hanem azt is jelzik, hogy klubtagjaink korrekt együttműködéssel, és a fajták iránt érzett felelős elkötelezettséggel teszik a dolgukat, egy „nem agyonszabályozott”, lojális tenyésztési rendszerben.

 

Klubunk nemzetközi elismertségének újabb bizonyítéka, hogy 2008 októberében a budapesti Európa Kiállítással párhuzamosan, ismét klubunk rendezi meg az ICS világtalálkozót, s az egy hetes programsorozat részeként klubkiállítás és konferencia nap is lebonyolításra kerül.

 

Biztos vagyok abban, hogy évek óta stabil tagságunk és a klubvezetőség segítségével ezt a feladatot is sikeresen megoldjuk, és méltóképpen ünnepelhetjük klubunk fennállásának 50.-ik évfordulóját!

 

Harsányi Péter
klubelnökMódosítás dátuma: 2008. december 30. kedd, 12:15
 
Copyright © 2020 Hungária Collie Sheltie Corgi Tenyésztők Egyesülete. Minden jog fenntartva. ;
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete


Oldalaink megtekintéséhez az Internet Explorer 8, Mozilla Firefox 3.5, Opera 10, vagy annál magasabb verziószámú böngészőprogramokat ajánjuk.