Belépés / Log inCímlap Club Star Elektronikus Club Star
CLUBSTAR - elektronikus eredményregisztráció PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2009. április 12. vasárnap, 18:17

Kísérleti jelleggel 2009. április 12-én webportálunkon üzemelni kezdett a CLUBSTAR elektronikus adatgyűjtő rendszer. Ezen keresztül klubtagjaink rögzíthetik kutyáik adatait, illetve regisztrálhatják a kiállításokon elért eredményeiket. A kiállítási idény végén az elektronikus rendszer kiszámítja a CLUBSTAR verseny pontszámait, és összesíti azokat. A sorrend megállapítása tehát a továbbiakban gépi úton történik.

A rendszerben lehetséges a championátusok regisztrációja is.

 

Az adatgyűjtő rendszer regisztráció mellett, a klubtagság és a tagsági díj befizetésének a HCSC Klub általi igazolása után érhető el.
Kérjük, hogy valódi nevetekkel reglsztráljatok, mert a beírt név jelenik majd meg kutyáitok oldalain, mint a tulajdonos neve. Egyébként sem lehet a pontszámokat fiktív nevekhez rendelni.

A CLUBSTAR adatgyűjtő rendszer használata

 1. Regisztráció
  1. A képernyő baloldalán lévő menü alján válasszuk a Fiók létrehozása lehetőséget!
  2. A megjelenő képernyőn töltsünk ki minden rovatot! A név valós legyen, a felhasználónév ne tartalmazzon szóközt, vagy ékezetes karaktereket! A megadott levélcímnek működőképesnek kell lennie, mivel ezen keresztül történik a fiók aktiválása, és erre a címre küldi a HCSC Klub a portálon keresztül a hírleveleket. A megadott jelszó titkosítva kerül tárolásra a szerveren, így még a rendszergazda, webmester sem rudja elolvasni azt.
  3. A Fiók létrehozása gombra kattintva a fiók létrejön, és a rendszer egy e-mailt postáz a megadott címre.
  4. Az e-mailben található linkre kattintva megtörténik a fiók akitválása  - erre a közbenső lépésre biztonsági okokból van szükség.
  5. Felhasználónevünkkel és jelszavunkkal most már beléphetünk a rendszerbe. Az első belépéskor adjuk meg a használni kívánt nyelvet (célszerűen a magyart Tongue out), valamint a használatos szerkesztőt (JCE 1.5.1). Beállíthatjuk tartózkodási helyünk időzónáját is (Magyarországon ez UTC +01:00). A későbbiek során ugyanitt módosíthatjuk jelszavunkat, bejegyzett nevünket, e-mail címünket.
  6. Belépés után adjuk meg további adatainkat: lakcím, telefonszám, klubtagság, seb. az "Adataim/Profile" menüpont alatt. Ha ez nem történik meg, akkor a kutyákat csak kiállítási nevezés céljára lehet regisztrálni, a versenyben nem vehetnek részt.


 2. A CLUBSTAR adatgyűjtő rendszer
  1. A Felhasználói menüben találjuk a rendszer használatához szükséges menüpontokat. Ezek csak bejelentkezés után, igazolt tagdíjbefizetés mellett érhetők el. Lejárt tagdíjbefizetés, vagy érvénytelen tagság esetén a mnüpontok látszanak, de használatukkor csak hibaüzenetet kapunk.
  2. Első lépésként regisztráljuk kutyáinkat! Kattintsunk a Kutyák regisztrációja menüpontra! Töltsük ki valamennyi rovatot! Az ősök nevének megadásakor írjuk oda a törzskönyvi számot is!
  3. A hitelesség igazolására töltsük fel a kutya törzskönyvének mindkét oldaláról készült elektronikus képeket, illetve a kutyáról készült fényképet! A képek csak .jpg kiterjesztésűek lehetnek (JPG, JPEG, jpeg, stb... nem megfelelő). Fájlméretük egyenként nem haladhatja meg a 300 KByte-ot.
  4. A regisztrált kutyák adatait bármikor megtekinthetük a Kutyáim menüpont használatával. A megjelenő táblázatban a kutya nevére kattintva megjelenik annak teljes weboldala a törzskönyvi adatokkal.
  5. Az Eredmények regisztrálása menüpont segítségével vihetjük be a rendszerbe a kiállításokon elért eredményeket. A HCSC Klub vezetőségének döntése alappján az eredmények értékelésénél a létszám adatok feltöltése is kötelező. A hitelesség igazolása itt a katalóguslap szkennelt változatának feltöltésével történik. Ha egy lap is elegendő, akkor e felső mezőt vegyük igénybe. A további lapokhoz használhatjuk a másik két mezőt. A képek csak .jpg kiterjesztésűek lehetnek (JPG, JPEG, jpeg, stb... nem megfelelő). Fájlméretük egyenként nem haladhatja meg a 300 KByte-ot.
A rendszer funkcionalitását folyamatosan bővítjük.
Módosítás dátuma: 2017. december 17. vasárnap, 09:47
 
Copyright © 2020 Hungária Collie Sheltie Corgi Tenyésztők Egyesülete. Minden jog fenntartva. ;
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete


Oldalaink megtekintéséhez az Internet Explorer 8, Mozilla Firefox 3.5, Opera 10, vagy annál magasabb verziószámú böngészőprogramokat ajánjuk.