A HCSC Tenyésztők Egyesülete 2020. október 23.-án pénteken, 10. 00  órától főtenyészszemlét tart, Vasadon, a Herding Trainig Center Kutyakiképző területén 2211. Vasad, 2. külterület 2/b – műholdas térkép és GPS koordináták a Kutyakiképző saját honlapján érhetők el.

A főtenyészszemle keretein belül terelő képességvizsga FCI rendszerben, és terelő munkavizsga
– minden fajta és Border collie részére –  is megrendezésre kerül munkavizsga megtartása az előírások szerinti minimum létszámhoz kötött.

Felhívjuk a figyelmet, hogy online nevezéseket átmenetileg nem tudunk fogadni, ezért a tenyészszemlére  jelentkező kutyák regisztrációjára a helyszínen kerül sor, 9.00 órától.

Tovább olvasom


Tisztelt Egyesületi Tagok!

A szezon vége felé közeledve, elnökségünk úgy határozott, hogy 2020. október 10.-én (szombaton), egész napos programot szervezünk tagságunk számára,  melynek  helyszíne :

Délegyháza, Tavirózsa Kemping 2337. Délegyháza, Nomád part 4

A kellemeset a hasznossal elv alapján, a program hivatalos részeként Közgyűlést tartunk, melynek témája az Egyesület 2020. évi költségvetésének ismertetése, és döntés annak elfogadásáról. A hivatalos közgyűlési meghívó külön oldalon található, csakúgy, mint a pénzügyi tervezet előzetese.

Remélve, hogy az akkor esedékes járványügyi rendelkezések lehetővé teszik rendezvényünk megtartását, és az időjárás is kegyes lesz hozzánk, arra törekedtünk, hogy tagjainknak olyan szakmai, egyben kötetlen kutyás programokat is kínáljunk, melyekért érdemes lesz kilátogatni összejövetelünkre.

Tovább olvasom

Keves Tagjaink!
A szeptember 19-én Nagykanizsán megrendezett tenyészszemlénk és karaktertesztünk nagyon jól sikerült: 25 kutya tett sikeres szemlét, 10 kutya pedig sikeres karaktertesztet. Jó hangulatú, barátias szombatunk volt, úgy érezzük ideális új helyszínt is találtunk, ahol ezt a programot igény esetén a későbbiekben is meg tudjuk rendezni. Köszönet a Hűséges Eb Kutyaiskolának érte!!

Tovább olvasom