Díjkiosztó vacsora

Tisztelt tagtársaink!

Ahogy az már tavaly decemberben megjelent honlapunkon a 2023. évi program tervezetünkben, Egyesületünk a TOP 10, CLUBSTAR verseny – vacsorával egybekötött – díjkiosztóját, 2023 február 4.-én, szombaton 16 órától tartja meg.

Sajnálatunkra, a korábban bevált és tagságunk körében népszerű vacsora helyszínen, idén változtatni kényszerültünk. A Bánfi étterem – hasonlóan több, korábban jól prosperáló étteremhez – átmenetileg bezárt. A svédasztalos szolgáltatást nyújtó, még talpon lévő éttermek gyors monitorozása után, egyetlen vendéglátó egység vállalta azt, hogy a számunkra megszokott feltételekkel, zártkörű rendezvényt tarthassunk.

Ebből adódóan idén – s tagságunk elégedettsége esetén akár a jövőben is –,  a COCCO MIO étterem, 2151. Fót, I. András u. 15. ad otthont rendezvényünknek, a korábbiakhoz képest hosszabb, 6 órás időtartam mellett.

A vacsora programja :

  • 16.00 érkezés –  az étterembe

    16.30  – elnöki köszöntő, rövid beszámoló

    16.45 – 18. 45  díjátadó

    19.00 – 21.30   svédasztalos vacsora, közben  20.00 órától tombola

    22.00 – a rendezvény bezárása

A vacsorával kapcsolatos tudnivalók :

Az étkezés svédasztalos rendszerben történik, 150 perces korlátlan étel fogyasztással 19.00 és 21.30  óra között. A fogyasztás a teljes étel kínálatra vonatkozik lásd melléklet. Az ital fogyasztás az étterem által összeállított itallap lásd melléklet választékából, a rendezvény teljes időtartama alatt 16.00 – 22.00  óra között, korlátlanul biztosított. Az italok belső pultból történő szervírozását a felszolgálók végzik, vendégeink igénye szerint. Az étterem által összeállított itallapon nem szereplő italok fogyasztásáért külön kell fizetni, közvetlenül a felszolgálóknak. Érkezéskor ingyenes üdvözlő ital kerül felszolgálásra (Jagermeister, Whisky, Pálinka, Baileys, Martini), valamennyi nagykorú vendégünk jogosult egy pohár rövid ital elfogyasztására. Ha a rendezvényen bármilyen étel allergiás, vagy étel érzékeny személy vesz részt, azt jelentkezéskor feltétlenül jelezze ! Az étterem csak ily módon biztosíthatja olyan ételek szervírozását, vagy menübe való beépítését, amelyet probléma mentesen fogyaszthatnak.

A vacsorán való részvételi díj: 11.000,-  forint/fő

Gyermekeknek 3 és 8 év között: 5.500,- forint/fő

A részvételi díjat érkezéskor, a rendezvény helyszínén, gazdasági  vezetőnknek, Lendvay Erikának kel kifizetni (készpénzben). Tájékoztatjuk tagtársainkat, hogy a vacsorán csak azok a személyek vehetnek részt, akik a részvételi díjat megfizetik.

A rendezvényre való jelentkezéseket, kizárólag e-mailben tudjuk elfogadni : vacsi@hcsc.hu címen.

Jelentkezési határidő : 2023. január 30 (hétfő éjfélig).

Felhívjuk a tisztelt jelentkezők figyelmét, hogy az üzletvezető közlése szerint, az étterem maximális befogadó képessége 84 fő (ez 7 darab 12 személyes asztalt jelent a gyakorlatban). Tekintve, hogy tavaly 73, 2021 – ben pedig 72 fő vett részt a díjkiosztón, úgy számoltuk, hogy ezt a maximum létszámot nem fogjuk túl lépni. Viszont minden eshetőségre felkészülve, a résztvevők számát  limitálnunk szükséges :  érkezési sorrendben, csak az első 84  jelentkezést tudjuk elfogadni.

A jelentkezők pontos létszámát, a határidő lejártát követő napon kell közölnünk az étterem vezetője felé. Ahogy korábban is, az általunk ekkor leadott létszámhoz tartozó összeggel kell elszámolnunk a szolgáltató felé. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a jelentkezőknek utólag akkor is ki kell fizetni a vacsora díját, ha nem vesznek részt a rendezvényen.

Parkolás az étterem körül mindenhol lehetséges, illetve a főútról való bekanyarodás után, jobbra az erdő szélén is van egy kisebb parkoló. Ha valaki helyismeret hiányában nem talál szabad parkoló helyet, jöjjön az étterembe, megbeszélés szerint a pincérek segítséget nyújtanak. Parkolási díj nincs. A rendezvényen a 2023. évi tagsági díj befizetésére, technikai okokból nincs lehetőség. Minden tagtársunkat, és hozzátartozóikat is szeretettel várjuk díjkiosztó vacsoránkon!

Az étel és italsor ide kattintva tekinthető meg.

Az általunk igénybe vett szolgáltatás, csaknem megegyezik az étterem honlapján szereplő, un. „Bora parti csomag” ajánlattal.