Belépés az egyesületbe

Egyesületünk tagként várja mindazokat, akik tenyésztik, tartják a collie, sheltie, corgi, border collie, bearded collie, bobtail, ausztrál juhász, mini amerikai juhász, rövid farkú ausztrál cattle dog fajtájú kutyákat, vagy érdeklődnek ezen fajták iránt és kedvet éreznek a csatlakozáshoz. Belépni a letölthető belépési nyilatkozat kitöltésével, ill. a tagsági díj megfizetésével lehet.

A tagdíj

magyar állampolgároknak, valamint külföldieknek 12000 Ft, mely a MEOESZ szövetségi kártya díját is tartalmazza. MEOESZ szövetségi kártya nélkül a díj: 6000 Ft.

A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége flottaszerződést írt alá a VODAFONE Magyarország Zrt. vel. Ennek értelmében tagjaink és szervezeteink jogosultak csatlakozni a kedvezményes VODAFONE-os telekommunikációs flottához. Ez ingyenes beszélgetés biztosít a flottatagok és a MEOE alkalmazottai között, valamint kedvezményes mobiltarifát, és internet elérést nyújt szerződőt előfizetőinek. Az előfizetés megkötéséhez nincs másra szüksége csak érvényes MEOESz tagságra valamely MEOESZ-szel szerződött szervezetnél és az ez alapján kiállított flottaigazolásra, melyet a MEOESz központjában a mindenkori ügyvezetőtől tudnak igényelni a titkarsag@kennelclub.hu címen vagy személyesen a 1194 Budapest, Hofherr Albert u 38-40 szám alatt.

További tudnivalók a MEOESZ Hivatalos oldalán olvashatóak.

Egyesületünk bankszámla száma

Magnet Bank, Budapest

Belföldieknek: 16200144-00176721

Külföldieknek: IBAN - HU74 1620 0144 0017 6721 0000 0000

SWIFT: HBWEHUHB

Ide várjuk a tagsági díjak átutalását.

Belépési nyilatkozat

MegtekintésLetöltés

Adatvédelmi nyilatkozat

MegtekintésLetöltés

Adategyeztetési lap

MegtekintésLetöltés

A letöltött belépési nyilatkozat az aláírás kivételével kitölthető elektronikusan is az Adobe Reader program segítségével, vagy kézzel, nyomtatott betűkkel. A kinyomtatott és aláírt belépési nyilatkozatot a befizetést igazoló dokumentum másolatával együtt a következő címre kérjük elküldeni:

HCSC Egyesület, Lendvay Erika

1188 Budapest, Podhorszky u. 72/a

A kitöltött és aláírt nyilatkozat és a befizetést igazoló dokumentum beszkennelve elküldhető email-ben is az egyesület címére: info@hcsc.hu.