Tisztelt egyesületi tagok

A legutóbbi online elnökségi ülésünkön sok fontos téma, így a TOP10, KLUBSZTÁR pontversenykérdése is napirendre került.

Egyesületünk mindig fontos eseményként kezelte a pontverseny díjkiosztó ünnepségét, melyet minden alkalommal egy hosszabb program keretében, vacsorával egybekötve tartottunk meg.

Az is hagyománnyá vált, hogy ezt a programunkat mindig a kiállítási szezon kezdete előtti időpontra, jellemzően február hónapra ütemeztük. Az sejthető volt, hogy a jelenlegi durva járványügyi helyzetben nem lesz lehetőségünk a tél folyamán közösen megünnepelni/díjazni, a 2020-as év sikeres versenyzőit.

A pontverseny januárban történt kiértékelése után titokban még reménykedtünk, hogy hamarosan jobb híreket kapunk, s talán tavasszal ismét a korábban megszokott körülmények között vehetünk részt, a mindnyájunk által várt egyesületi rendezvényen.

Most azonban arra jutottunk, hogy a rossz járványügyi tendenciák, és az érvényben lévő országos korlátozások miatt gyakorlatilag nincs esélye annak, hogy a díjkiosztót meghirdessük egy korai, biztosnak mondható időpontra.

A pályázókat viszont nem szeretnénk bizonytalanságban tartani, a különböző kategóriákban kialakult sorrendet illetően, ezért úgy döntöttünk, hogy az eredményeket már most elérhetővé tesszük tagságunk számára.

A honlapunkon közölt eredmények hivatalosak, így a későbbi időpontban mindenképpen megrendezésre kerülő díjkiosztón, ennek alapján kerül majd sor a szokásos tárgyi ajándékozásra.

Két elnökségi tagunk, és egy érdekelt pályázó részéről is elhangzott javaslatként, hogy az eredmények alapján készítendő diplomákat, esetleg online is kiküldhetnénk a díjazottaknak.

Ebben a kérdésben is pozitív döntés született, a formátum, ill. bizonyos technikai kérdések rövid időn belüli tisztázása után, mindenki online kapja kézhez a részére kiállított diplomát.

Itt hívnám fel a tagság figyelmét arra, hogy az Egyesület által kért adategyeztető lap kitöltésével mindenki járuljon hozzá, adminisztrációs feladataink korrekt elvégzéséhez (ha a rendelkezésünkre álló e-mail cím helytelen, az érintettek nem kapják meg az általunk kiküldött diplomákat).

Tisztában vagyunk azzal, hogy a világban, s a mi „kis” kutyás életünkben is, jelenleg teljes a bizonytalanság.

A helyzet jövőbeni javulása esetén azonban azon leszünk, hogy tervezett programjainkat – így a díjkiosztó ünnepséget is –, megvalósíthassuk.

Minden tagtársunknak jó egészséget kívánunk!

Harsányi Péter
elnök