Klubnap, és közgyűlés

Tisztelt Egyesületi Tagok!

A szezon vége felé közeledve, elnökségünk úgy határozott, hogy 2020. október 10.-én (szombaton), egész napos programot szervezünk tagságunk számára,  melynek  helyszíne :

Délegyháza, Tavirózsa Kemping 2337. Délegyháza, Nomád part 4

A kellemeset a hasznossal elv alapján, a program hivatalos részeként Közgyűlést tartunk, melynek témája az Egyesület 2020. évi költségvetésének ismertetése, és döntés annak elfogadásáról. A hivatalos közgyűlési meghívó külön oldalon található, csakúgy, mint a pénzügyi tervezet előzetese.

Remélve, hogy az akkor esedékes járványügyi rendelkezések lehetővé teszik rendezvényünk megtartását, és az időjárás is kegyes lesz hozzánk, arra törekedtünk, hogy tagjainknak olyan szakmai, egyben kötetlen kutyás programokat is kínáljunk, melyekért érdemes lesz kilátogatni összejövetelünkre.

A részletes program és időbeosztás:

8.30 – 9.00 érkezés a kempingbe

9.00 – 10.30 ring dresszúra

10.30 – 11.00 közgyűlés kezdete

11.00 – 12.00 közgyűlés

12.00 – 13.00 szőrápolási bemutató

13.00 – tól ebéd

14.30 – tól csoportos gazdi – kutya játékos program, vagy pitch and go

15.30 – tól szabad program, kötetlen beszélgetés

Az ebédet – bográcsban főzött paprikás krumpli kolbásszal, savanyúsággal –, Egyesületünk díjmentesen biztosítja a résztvevőknek. Kérjük, hogy klubtagjaink az info@hcsc.hu e-mail címen jelezzék ebéd igényüket.
Az ebédeltetés tervezhetősége miatt, a jelentkezéseket október 5.-i határidővel kérjük megküldeni.

Nyomatékosan felhívjuk a rendezvényen résztvevők figyelmét, a COVID 19 miatti általános járványügyi szabályok betartására: 1,5 méteres távolságtartás, kihelyezett kézfertőtlenítő használata! A rendezvény ugyan szabadtéri, de bizonyos programoknál maszkhasználat javasolt! Az érkezőknek egy általánosságban használt, rövid nyilatkozatot is ki kell tölteniük. Reméljük, hogy jelenlétükkel minél többen megtisztelik rendezvényünket.

Harsányi Péter
Elnök